A A A K K K
для людей із порушенням зору
Костринська територіальна громада
Костринська сільська рада Ужгородського району Закарпатської області

Супровід урядових реформ в Україні

Дата: 11.11.2021 14:10
Кількість переглядів: 1182

Децентралізація та оновлена державна регіональна політика відкрила нові можливості для розвитку територіальних громад, суттєво підвищили роль і значення регіонів та кожної громади в житті усієї України. При цьому особливого значення набули інвестиції, які здійсюються органами виконавчої влади та місцевого самоврядування за рахунок бюджетних коштів у розвиток інфраструктури: дороги, лікарні, школи, дитячі садки, а також у розвиток людського капіталу, інновацій та підприємництва.

У 2018 році Україна приєдналась до Рекомендацій Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР)  щодо ефективного публічного інвестування на всіх рівнях врядування. Це засвідчило готовність  нашої держави впроваджувати заходи з реформування системи управління публічним інвестуванням. Зокрема, забезпечити її стабільність, прозорість, ефективність, зменшення корупційних ризиків на усіх етапах реалізації інвестиційних проектів.

За ініціативи Мінрегіоналу та завдяки підтримці проєкту SURGe "Супровід урядових реформ в Україні", вперше з моменту приєднання України до зазначених Рекомендацій ОЕСР, було проведено глибоке дослідження "Публічне інвестування для регіонального розвитку: спроможності, прогалини і рекомендації". В дослідженні описано кращий міжнародний досвід, оцінено сучасний стан на всіх рівнях врядування в Україні, виявлено ключові прогалини та запропоновано конкретні  рекомендації щодо подальшого реформування публічного інвестування в інтересах жителів України.

Пропонуємо ознайомитися з результатами  дослідження " Публічне інвестування для регіонального розвитку: спроможності, прогалини і рекомендації " за посиланням : https://cutt.ly/URKwKaC 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь