Костринська територіальна громада
Костринська сільська рада Ужгородського району Закарпатської області

ПРООН надав допомогу

Дата: 13.04.2023 11:34
Кількість переглядів: 152

Не так давно наша громада завдяки співпраці з ПРООН у Закарпатській області отримала сучасний принтер. Така ініціатива була реалізована у рамках проєкту «Посилення стійкості громад у регіонах України» завдяки фінансовій підтримці уряду Великобританії. Ми щиро вдячні за отриману допомогу, яка неабияк стала в пригоді працівникам сільської ради.

ПРООН діє в Україні з 1992 року. Вона є глобальною установою Організації Об’єднаних Націй у галузі розвитку, яка підтримує стратегічні ініціативи з розбудови спроможності, спрямовані на сталий людський розвиток та зростання, користь від якого отримають усі. Шляхом налагодження партнерства з національними, регіональними та місцевими органами влади, громадянським суспільством та приватним сектором ПРООН надає підтримку Україні у її зусиллях із викорінення бідності, підвищення потенціалу населення, забезпечення рівного доступу до результатів розвитку, збереження навколишнього середовища та сприяння демократичному врядуванню. Наша громада неабияк зацікавлена у продовженні співпраці з ПРООН, спільними зусиллями намагатимемося досягнути успішних результатів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь