Костринська територіальна громада
Костринська сільська рада Ужгородського району Закарпатської області

Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП)

Дата: 13.09.2023 14:17
Кількість переглядів: 255

Фото без опису

 

 

В ході децентралізації спроможні громади отримали більш широкі повноваження, ресурси і відповідальність. Перелік послуг, які можуть надаватися на місцях, постійно розширюється. Мешканці громад очікують від місцевої влади зручних та якісних адміністративних послуг. Саме тому важливо, щоб кожна громада якнайшвидше вирішила, у який спосіб швидко та доступно надавати ці послуги мешканцям.

Для цього в громадах мають бути створені сучасні Центри надання адміністративних послуг (ЦНАП) - єдине місце (приміщення), де можна отримати найнеобхідніші адміністративні послуги у комфортних умовах.

 

Основними завданнями ЦНАП є:

  • організація надання адміністративних послуг у найкоротший строк та за мінімальної кількості відвідувань суб’єктів звернень;

  • спрощення процедури отримання адміністративних послуг та поліпшення якості їх надання;

  • забезпечення інформування суб’єктів звернень про вимоги та порядок надання адміністративних послуг, що надаються через адміністратора.

 

Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Костринської міської ради (далі - ЦНАП) утворюється з метою забезпечення надання якісних адміністративних послуг.

ЦНАП буде здійснювати свою діяльність за принципом «єдиного вікна», тобто прийом документів та видача результатів послуг здійснюватиметься виключно через адміністраторів.

Повинна бути створена можливість отримання споживачем максимальної кількості адміністративних послуг в одному місці за простою та зрозумілою процедурою у найкоротший строк за мінімальної кількості відвідувань. Встановлені зручні часи прийому, у т.ч. робота без перерви. 

Кількість послуг, які буде можна отримати у ЦНАП включають в себе найбільш затребувані мешканцями сіл: оформлення та видача довідок про зареєстрованих осіб, реєстрація місця проживання особи, реєстрація актів цивільного стану, реєстрація речових та майнових прав, земельні та архітектурні питання тощо.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь