A A A K K K
для людей із порушенням зору
Костринська територіальна громада
Костринська сільська рада Ужгородського району Закарпатської області

Оголошення

Центр вакцинації вУжгороді

Запрошуємо всіх бажаючих прийти і зробити щеплення у Центрі вакцинації в Ужгороді! У суботу і неділю, 3 і 4 липня, в обласному центрі Закарпаття буде працювати Центр вакцинації населення. Всі бажаючі отримати щеплення можуть підійти з 9.00 до 17.00 у Закарпатський обласний палац дитячої .та юнацької творчості «ПАДІЮН», за адресою: місто Ужгород, Студентська набережна,8. У Центрі вакцинації щеплення проводитимуть вакциною, рекомендованою ВООЗ для екстреного використання, СогопаУас. Після отримання двох доз можна буде отримати Міжнародне свідоцтво про вакцинацію. Із собою необхідно мати документ, що підтверджує особу (паспорт, ідентифікаційний код), маску і бути здоровим. Обов3язково не забувати дотримуватись дистанції. Отримати щеплення зможуть як ті, хто зареєстрований в електронній черзі на порталі «Дія» чи у сімейного лікаря, так і інші закарпатці.

13:54 01.07.2021

Громадський рух "Соціальна єдність"

Агенство стратегічних рішень ShiStrategies є консультантом Проєкту Мііністерства соціальної політики України за підтримки Світового банку "Підготовка та впровадження інформаційно - роз`яснювальної кампанії щодо популяризації Проєкту "Модернізація  системи соціальної підтримки населення України". Надсилаємо результати дослідження щодо проблеми працевлаштування людей з інвалідністю, проведеного врамках спільної ініціативи Міністерства соціальної політики України, проєкту Ради Європи "Розвиток соціальних прав людини як ключовий чинник сталої демократії в Україні та громадської організації "Громадський рух "Соціальна єдність".  Це дозволить суттєво покращити інформування бізнесу щодо бар`єрів і можливостей у створенні сприятливих умов для працевлаштування людей з інвалідністю. У разі виникнення додаткових питань звертатися зателефоном : 0988769956 або електронною адресою : media@strategi.com.ua

10:17 22.06.2021

До відома населення!!!

Повідомляємо, що уже цими вихідними ( 19-20 червня) в Ужгороді працюватиме Центр вакцинації населення від гострої респіаторної хвороби COVID -19 на базі обласного палацу дитячої та юнацької творчості "ПАДІЮН", за адресою : Студенська набережна , 8.

14:58 18.06.2021

Очищення замулення криниць

Приватний підприємець Балоха Віктор Іванович,проводить очищення та поглиблення замулених криниць. Очистка проводиться за допомогою портативного земснаряда. тел.: 0678752077, 0955400967.

11:47 16.06.2021

Прийом громадян

Завтра 8 червня 2021 року з10: 30 до 15:00 відбудеться зустріч з уповноваженою особою відділу обслуговування громадян №8 ( сервісного центру) Головного  управління Пенсійного фонду України Закарпатської області - Сподарик О.Ю. : "Про надання послуг  Пенсійного фонду".

14:33 07.06.2021

Фінансова підтримка сільгосптоваровиробників

Обласна державна адміністрація доводить до відома про діючі у 2021 році Порядки використання коштів, передбачених у державному бюджеті за програмою „Фінансова підтримка сільгосптоваровиробників”.

11:01 07.05.2021

Виставка

У грудні 2020 року фундація "США - Україна" провела свій щорічний флагманський захід - конференцію циклу "Україна  у Вашингтоні" в онлайн - форматі і переконалася у ефективності такого підходу. На захід зареєструвалися близько тисячі учасників з чотирьох континентів, маючи змогу почути спікерів найвищого урядового рівня з боку США та України, провідних експертів та представників бізнесу, та ознайомитися з виставкою компаній та організацій у експо зоні.

15:54 05.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь