A A A K K K
для людей із порушенням зору
Костринська територіальна громада
Костринська сільська рада Ужгородського району Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Сьогодні - 37-мі роковини аварії на Чорнобильській АЕС.

Це найбільша в історії катастрофа в ядерній енергетиці. Трагедія забрала життя тисяч людей і завдала непоправної шкоди екології України та всієї Європи. 37 років минає з моменту аварії на Чорнобильській АЕС, але її наслідки залишаються предметом обговорення світової наукової спільноти. За визначенням UNSCEAR і ВООЗ, Чорнобильська катастрофа віднесена до аварій ядерних об’єктів найвищого рівня.

09:16 26.04.2023

Оголошено додатковий відбір на проєкт “Професійний розвиток ветеранів для роботи на посадах державної служби та служби в ОМС”

Зараз триває додатковий набір на безкоштовну сертифікатну програму навчання ветеранів та ветеранок, які планують реалізувати себе на посадах державної служби та служби в органах місцевого самоврядування.

10:54 21.04.2023

20 квітня - День вдячності волонтерам!

З щирого серця дякуємо волонтерам, які допомагають Силам оборони, постраждалим від війни та переселенцям, парамедикам, пораненим, знедоленим людям і тваринам. Рятують, лікують, годують, добувають потрібне з-під землі, плетуть сітки, відновлюють мережі, розбирають завали — неможливо назвати все, до чого добровільно долучаються самовіддані люди із золотими серцями.

10:53 20.04.2023

Щира подяка

Костринська сільська рада щиро дякує депутату Верховної Ради Михайлу Лаба, обласному благодійному фонду "Дім милосердя" Фенчак Василю та благодійному фонду дітей та інвалідів "Співчуття" під керівництвом Когутка Станіслава за продуктові набори для родин військовослужбовців.

12:00 14.04.2023

Вітання з ВЕЛИКОДНЕМ !

Шановні жителі громади ! Щиро вітаю Вас, всіх вірян зі світлим святом Великодня ! Нехай Великодні церковні дзвони принесуть Вам радість сподівання, дарують щастя та злагоду на довгі роки.

11:30 14.04.2023

ПРООН надав допомогу

Не так давно наша громада завдяки співпраці з ПРООН у Закарпатській області отримала сучасний принтер. Така ініціатива була реалізована у рамках проєкту «Посилення стійкості громад у регіонах України» завдяки фінансовій підтримці уряду Великобританії. Ми щиро вдячні за отриману допомогу, яка неабияк стала в пригоді працівникам сільської ради.

11:34 13.04.2023

Паска для воїна

11 квітня на площі Народній відбулася акція "Паска для воїна", участь у якій взяла і наша громада. До цієї акції приєдналися працівники освітніх закладів та працівники культури. Головною метою даної акції - допомога і підтримка святкового настрою бійців.

14:17 11.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь