A A A K K K
для людей із порушенням зору
Костринська територіальна громада
Костринська сільська рада Ужгородського району Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Паска для воїна

Паска для воїна

11 квітня на площі Народній відбулася акція "Паска для воїна", участь у якій взяла і наша громада. До цієї акції приєдналися працівники освітніх закладів та працівники культури. Головною метою даної акції - допомога і підтримка святкового настрою бійців.

14:17 11.04.2023

Прийом громадян

Прийом громадян

Сьогодні, 11 квітня 2023 року в приміщенні Костринської сільської ради головним спеціалістом відділу обслуговування громадян №8 Головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області - Сподарик Л.Ю., було здійснено прийом громадян. Леся Юріївна надала змістовні роз’яснення щодо пенсійного забезпечення. Пояснила відвідувачам що гідна пенсія- це сплата соціального внеску , у розмірі більшому за мінімальний.

12:41 11.04.2023

Проведення благодійного ярмарку

Проведення благодійного ярмарку

У понеділок школярі Костринського професійного ліцею організували благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ. Учні і батьки ретельно готуються до нього: випікають різні смаколики, проявляють свої організаторські здібності, - розповіла директор ліцею. - Ми стараємося виховувати в дітей милосердя, адже допомагаємо тим людям, які цього потребують. Виручені кошти від ярмарку ми передамо бійцям АТО. Діти із задоволенням взяли участь у цьому ярмарку.

14:21 10.04.2023

People in Need

People in Need

Костринська сільська рада вдячна словацькій організації "Людина в біді" (People in Need) за надану гуманітарну допомогу, яка передана вимушеним переселенцям та жителям нашої громади. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди. В цей нелегкий час спротиву України російській агресії, весь світ єднається у відчайдушній боротьбі. Небайдужі громадяни роблять все, щоб забезпечити усім необхідним та допомогти тим, хто цього потребує. Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять для тих, хто чекає допомоги. Такі благодійники об’єдналися навколо Костринської територіальної громади, яка прихистила у себе 830 вимушених переселенців.

10:34 07.04.2023

Всеукраїнський семінар «Велорух:як стати веломентором. Презентація навчально-методичного посібника».

Всеукраїнський семінар «Велорух:як стати веломентором. Презентація навчально-методичного посібника».

Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» інформує, що 26 квітня 2023 року в онлайновому режимі відбудеться Всеукраїнський семінар «Велорух:як стати веломентором. Презентація навчально-методичного посібника». Для участі у семінарі просимо обов’язково зареєструватися за покликанням https://forms.gle/sXFU7sdkLjQtpPeCA Організаторами семінару є Міністерство освіти і науки України, Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти», Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України, U-Cyclе (ГО «Асоціація велосипедистів Києва»), ГО «Ukraine Active». До участі запрошуємо представників органів управління освітою, закладів післядипломної педагогічної освіти, центрів професійного розвитку педагогічних працівників, керівників і вчителів закладів загальної середньої освіти, фахової передвищої та професійної (професійно-технічної) освіти, викладачів закладів вищої освіти, науковців, аспірантів, усіх зацікавлених осіб. Участь безоплатна. Початок: 26 квітня о 14:00. Учасники семінару зможуть отримати сертифікат про підвищення кваліфікації на 3 години / 0,1 ЄКТС. Довідки за телефонами: 096-98-41-030 – Тетяна Анатоліївна Малечко; 097-842-32-67 – Галина Анатоліївна Коломоєць.

09:09 04.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь