Костринська територіальна громада
Костринська сільська рада Ужгородського району Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Торгівля людьми

Торгівля людьми

Торгівля людьми – це форма сучасного рабства та порушення прав людини для отримання прибутку через контроль та експлуатацію інших людей"

15:42 13.07.2022

Дякуємо за турботу

Дякуємо за турботу

В цей нелегкий час спротиву України російській агресії, весь світ єднається у відчайдушній боротьбі. Небайдужі громадяни роблять все, щоб забезпечити усім необхідним та допомогти тим, хто цього потребує. Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять для тих, хто чекає допомоги. Костринська територіальна громада та внутрішньо переміщені особи, які проживають на території даної громади висловлюють  слова щирої вдячності за надану гуманітарну допомогу Радіону Кіштулинцю та Наталії Кабацій. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди.

09:08 12.07.2022

Виходь на світло!

Виходь на світло!

В умовах повномасштабної війни одним з головним чинників для перемоги є підтримка держави, яка всі свої можливості спрямовує на забезпечення Збройних Сил України. Сплата податків важлива як ніколи. Кожен, хто вважає себе українцем і громадянином нашої держави має розуміти, що задекларована праця – це шлях до вільної, незалежної, економічно сильної держави!

15:50 06.07.2022

День захисту дітей

День захисту дітей

День захисту дітей - міжнародне свято, яке відзначається 1 червня. Це свято створене з метою нагадати нам, що діти - це самостійні особистості зі своїми страхами і проблемами. Всі діти потребують підтримки та захисту від дорослих. Особливо важливим це свято здається під час війни, коли багато дітей стали сиротами, позбулися житла, виїхали з рідних домівок. Зазвичай, до війни, в цей день, всі готували розважальну програму для дітей, у школярів починалися літні канікули, і вони разом з батьками, відвідували виставки, кафе, парки чи атракціони… Цього року, нажаль, все по іншому, свято пройде в умовах війни. Офіційної програми заходів не буде, але це не заважає нам привітати наших діток вдома, пригорнути, розважити в силу наших можливостей.

09:51 01.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь