Костринська територіальна громада
Костринська сільська рада Ужгородського району Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Закуплено автоматичний гематологічний аналізатор

Закуплено автоматичний гематологічний аналізатор

Сьогодні, 27 січня 2022 року для амбулаторії загальної практики сімейної медицини с. Кострино було закуплено автоматичний гематологічний аналізатор для загального аналізу крові та сечі . Цей комплексний аналізатор придбано за рахунок співфінансування директора КНП "Великоберезнянського центру первинної медико - санітарної допомоги" Ужгородської районної ради Т.Цибика (150000 грн.) та Костринської сільської ради (50000 грн.) Радіон Кіштулинець - голова Ужгородської РДА разом з головою Ужгородської районної ради Юрієм Фрінцком відвідали амбулаторію КНП «Великоберезнянського центру первинно медико-санітарної допомоги Ужгородської районної ради» села Кострино Костринської територіальної громади. Очільники району урочисто передали амбулаторії ноутбук та сучасне медичне обладнання, зокрема гематологічний автоматичний аналізатор для якісних досліджень крові та сечі.

15:42 27.01.2022

Електронний кабінет особи з інвалідністю

Електронний кабінет особи з інвалідністю

Міністерством соціальної політики України створено відеоролик під назвою „Електронний кабінет особи з інвалідністю?. Зазначений відеоролик створено з метою інформування громадськості про зручний інструмент, який дозволяє особам з інвалідністю та їх представникам безперешкодно, не виходячи з дому, здійснити первинну реєстрацію в Централізованому банку даних з проблем інвалідності. Електронний кабінет особи з інвалідністю - незамінний інструмент комунікації, який надає можливість своїм користувачам подавати документи, необхідні для взяття на облік, для безоплатного отримання технічних та інших засобів реабілітації, а також отримувати корисну інформацію про події та новини, в тому числі, в сфері забезпечення технічними засобами реабілітації.

14:55 27.01.2022

День Соборності

День Соборності

Щороку 22-го січня в Україні святкують День Соборності. Історичним підґрунтям цієї дати стало проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося у 1919 році, і було ще одним проявом віковічного прагнення українців до своєї незалежності. Учні Костринського ліцею підготували привітання з нагоди відзначення Дня Соборності України. Підсумовуючи заступник сільського голови - начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту - Риган М.І. , привітала присутніх з цією датою, та розповіла, що поняття соборності України полягає не тільки в незалежності, територіальній цілісності та неподільності її території, а й в єдності духу, ідеї та прагнень українського народу. Діти стверджували, що готові в бажанні будувати Українську державу в рівноправній єдності всіх громадян незалежно від національності, віри і переконань, бо Свобода, Незалежність, Соборність – це ті неперехідні цінності, які завжди були, є і будуть шановані в Україні.

13:33 21.01.2022

ДО УВАГИ ПІДПРИЄМЦІВ!!!!!

ДО УВАГИ ПІДПРИЄМЦІВ!!!!!

     З 1 січня 2022 року є обов’язковим застосування реєстраторів розрахункових операцій (РРО) або програмних реєстраторів розрахункових операцій ( пРРО) платниками єдиного податку другої – четвертої груп, які проводять розрахунки за готівку.

13:57 22.12.2021

Всеукраїнська кампанія підвищення цифрової грамотності громадян

Всеукраїнська кампанія підвищення цифрової грамотності громадян

Цифрова освіта https://osvita.diia.gov.ua/ (для всього населення) та Всеукраїнська Школа Онлайн – https://lms.e-school.net.ua/ (для вчителів та школярів) із рекомендацією зареєструватися на платформах, пройти Цифрограм (тест на цифрову грамотність) та переглянути освітні серіали;

14:20 17.12.2021

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Сьогодні, 14 грудня, в Україні відзначають День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. У цей день ми вклоняємося перед мужністю, самовідданістю та високим професіоналізмом ліквідаторів. Не дивлячись на відсутність обладнання, інструкцій та досвіду вони робили все, що від них залежало і віддали своє здоров’я та життя заради життів мільйонів інших громадян.Низький уклін вам за вашу мужність і подвиг. Нехай Господь пошле вам міцного здоров’я, благополуччя і достатку у родинах. Мирного неба над головою та довгих і щасливих років життя.

12:41 14.12.2021

Позачергове засідання  сьомої сесії

Позачергове засідання  сьомої сесії

08 грудня 2021 року  відбулось позачергове засідання  сьомої сесії VІІІ скликання Костринської сільської ради, яку провів голова сільської ради Василь Черевка. Серед запрошених  на засіданні позачергової сесії був депутат обласної ради VІІІ скликання   Ярослав Шукаль, начальники відділів та старости старостинських округів сільської ради.

10:20 09.12.2021

Відповідальність батьків  за неналежне виконання батьківських обов’язків

Відповідальність батьків за неналежне виконання батьківських обов’язків

8 серпня 2021 року комісією у складі служби у справах дітей Костринської сільської ради разом з інспектором служби ювенальної превенції відділу превенції Ужгородського РУП  Гайданка Д.В. проведено рейди в селах Вишка та Люта. Було обстежено умови проживання дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, за наслідками яких, було складено 3 адміністративні протоколи на батьків, які ухиляються від виконання своїх батьківських обов’язків. 

09:20 08.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь