A A A K K K
для людей із порушенням зору
Костринська територіальна громада
Костринська сільська рада Ужгородського району Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Вітання з Днем народження.

Вітання з Днем народження.

Колектив Костринської територіальної громади вітає старосту Солянського старостинського округу - Опаленик Василя Юрійовича з Днем народження. Бажаємо залізного здоров’я, широких можливостей та невичерпних сил, бажаємо в день народження! Хай в житті тебе по п’ятах переслідує успіх і ніколи не відстають успіх і благополуччя. Бажаємо тільки приємних турбот, великого достатку. Завжди сміливо йти вперед, до своїх бажань і цілей. Ловіть кожен позитивний момент і насолоджуйтеся ним.  

10:27 13.07.2021

Зі святом Івана Купала

Зі святом Івана Купала

Зі святом Івана Купала вітаємо, Всього найкращого Вам бажаємо: Веселіться, відпочивайте, Про друзів та рідних не забувайте.

09:48 07.07.2021

Послуги для дітей - сиріт

Послуги для дітей - сиріт

Діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти які перебувають в складних життєвих обставинах, діти з особливими освітніми потребами та діти з інвалідністю зможуть отримувати якісні соціальні послуги та інклюзивну освіту за місцем їх проживання - у територіальній громаді. Таке завдання визначають зміни до Національної стратегії реформування системи інституційного догляду та виховання дітей на 2017-2026 роки (далі – Стратегія), ухвалених Урядом за ініціативи Міністерства соціальної політики України. Ці зміни були підготовлені в рамках проекту “Модернізація системи соціальної підтримки населення”, який реалізується Мінсоцполітики за підтримки Світового банку.

08:20 02.07.2021

Привітання  з Днем народження

Привітання з Днем народження

Колектив Костринської територіальної громади вітає Гайданка Василя Васильовича - старосту Вишківського  старостинського округу. З Днем народження, дорогий колего! Від щирого серця хочеться побажати професійних злетів, задоволення від роботи, терпіння і стабільності. Нехай спокій і благополуччя завжди живуть в душі, удача супроводжує у всіх починаннях, а вдома завжди чекає затишок і турбота близьких!Бажаємо в цей день виконання всього задуманого, радісних зустрічей і несподіваних приємних сюрпризів. Нехай назавжди збережуться  у Вас всі якості справжнього чоловіка, такі як сила, впевненість, вірність слову, мужність і чарівність. Нехай буде міцним здоров’я, а життя подарує багато світлих днів.

09:22 30.06.2021

Зустріч з представником Пенсійного фонду

Зустріч з представником Пенсійного фонду

  8 червня 2021 року відбулася зустріч  з уповноваженою особою відділу обслуговування громадян №8 ( сервісного центру) головного управління Пенсійного фонду України Закарпатської області - Сподарик О.Ю.

13:29 08.06.2021

1 червня - День захисту дітей.

1 червня - День захисту дітей.

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків. Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.

11:45 01.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь