Костринська територіальна громада
Костринська сільська рада Ужгородського району Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Робоча група

Робоча група

13 вересня 2021 року відбулося чергове засідання Робочої групи з розробки проекту Стратегії розвитку Костринської сільської ради.

15:39 14.09.2021

Родзинки Ужанської долини

Родзинки Ужанської долини

Команда проєкту “Пізнай Ужанську долину” створила динамічний та видовищний відеоролик, у якому за 1,5 хвилини показала гарні краєвиди та родзинки даної місцевості.

08:56 10.09.2021

Вітання з Днем народження

Вітання з Днем народження

Колектив Костринської сільської ради вітає старосту  Лютянського старостинського округу - Кірик Я.М.  з Днем Народження! Будьте здорові і щасливі! Нехай гарний настрій назавжди стане вашим вірним супутником. Любов до близьких людей навічно оселиться у вашому серці. Легко і з задоволенням досягайте поставлених цілей, при цьому завжди залишаючись такою ж сміливою і мужньою людиною, яким і є в даний час!

11:00 25.08.2021

День Державного прапора

День Державного прапора

23 серпня 2021 року відбулося святкування Дня Державного прапора України. День Державного Прапора – це свято всіх поколінь українців. Це данина поваги символу держави, що пройшов довгий, часом героїчний, часом трагічний шлях. Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу України й з півночі до півдня.

10:51 25.08.2021

Виїзна     нарада

Виїзна нарада

16 серпня 2021 року головою облдержадміністрації проведена виїзна нарада  з питань вакцинації працівників сфери освіти. На нараді  були присутні голова Костринської територіальної громади, директора шкіл, заступники директорів  з навчальної роботи та голови батьківських рад навчальних закладів.

14:21 19.08.2021

Засідання робочої групи

Засідання робочої групи

Сьогодні,  13 серпня 2021 року  відбулося засідання робочої групи "Про розробку Проекту Стратегії розвитку Костринської сільської територіальної громади на період до 2027 року та Плану заходів її реалізації".

16:26 13.08.2021

Реєстрація шлюбу

Реєстрація шлюбу

Сьогодні 12 серпня 2021 року зареєстрували шлюб два люблячих серця жителів с.Люта. Новоспечені молодята! Бажаємо вам поменше лаятися і побільше цілуватися, завжди розуміти один одного, поважати і цінувати, спільно будувати своє щастя і благополуччя. Міцної вам любові та великого достатку.

11:23 12.08.2021

Прийом громадян

Прийом громадян

Головним спеціалістом відділу обслуговування громадян №8 (сервісногоцентру) Головного управління Пенсійногофонду  України в Закарпатській області - Сподарик Олесею проведено черговий прийом громадян в Костринській ТГ. На прийомі громадян  цікавили питання: 

09:15 12.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь