Костринська територіальна громада
Костринська сільська рада Ужгородського району Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

16 днів проти насильства

16 днів проти насильства

8 грудня 2021 року, в рамках акції «16 днів проти насильства», службою у справах дітей Костринської ради разом з інспектором служби ювенальної превенції відділу превенції Ужгородського РУП Гайданка Діаною Володимирівною, проведено зустріч - бесіду з учнями Вишківської гімназії Ужгородського району з метою виховування толерантності у ставленні до оточуючих та один до одного, підвищення рівня обізнаності учнів про те, куди звертатися в складних життєвих обставинах, насильстві в сім’ї чи різних проявах булінгу.

08:41 08.12.2021

День місцевого самоврядування

День місцевого самоврядування

Щиро вітаю Вас з професійним святом — Днем місцевого самоврядування в Україні! З нагоди свята висловлюю вдячність усім працівникам органів місцевого самоврядування за сумлінну і самовіддану працю, за високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, активну громадську позицію у розбудові нашого району.

09:55 07.12.2021

З Днем Збройних сил України

З Днем Збройних сил України

Усіх військових, а надто тих, хто захищає східні рубежі нашої країни, вітаємо з Днем Збройних сил України. Зараз це свято стало символом справжньої мужності, героїзму і відваги. В цей день ми низько вклоняємося подвигу тих, хто віддав своє життя за Україну, та всім тим, хто несе військову службу в зоні АТО, за відданість українській державі, незламну силу волі та безстрашність.

10:36 06.12.2021

“16 днів проти насильства”

“16 днів проти насильства”

Сьогодні,  в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства » ,  начальником відділу соціального захисту населення Юліаною Чурей, було проведено тематичні бесіди та години спілкування «Толерантність врятує світ», «Сім’я без насильства!», з метою підвищення обізнаності населення  з питань попередження насильства в сім’ї, жорсткого поводження з дітьми, формування свідомості всіх верств населення щодо нетерпимого ставлення до насильства.

11:50 02.12.2021

Всесвітній день боротьби зі СНІДом

Всесвітній день боротьби зі СНІДом

Всесвітній день боротьби зі СНІДом відзначається щороку, 1 грудня, відповідно до рішення Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) та рішення Генеральної Асамблеї ООН, прийнятими 1988 року. З того часу минуло більше 30 років, але проблема боротьби з поширенням ВІЛ інфекції/СНІДу залишається досить актуальною для багатьох країн світу.

15:01 01.12.2021

Зустріч з представниками центру зайнятості

Зустріч з представниками центру зайнятості

Сьогодні, на базі Костринської сільської ради, відбулася зустріч з представниками Великоберезнянської районної філії Закарпатського областного центру зайнятості. Темою зустрічі було : " Діяльність служби зайнятості в умовах сьогодення,  в тому числі працевлаштування осіб з інвалідністю". Також представники центру зайнятості  презентували свої  послуги. Було обговорено питання стосовно зустрічі населення громади з представниками  ТОВ "ДЖЕЙБІЛ СЬОРКІТ ЮКРЕЙН ЛІМІТЕД"

13:54 24.11.2021

Захистіть сироту

Захистіть сироту

В другу неділю листопада вже вдесяте відбудеться Всеукраїнський День молитви за сиріт.

09:24 15.11.2021

Супровід урядових реформ в Україні

Супровід урядових реформ в Україні

Децентралізація та оновлена державна регіональна політика відкрила нові можливості для розвитку територіальних громад, суттєво підвищили роль і значення регіонів та кожної громади в житті усієї України. При цьому особливого значення набули інвестиції, які здійсюються органами виконавчої влади та місцевого самоврядування за рахунок бюджетних коштів у розвиток інфраструктури: дороги, лікарні, школи, дитячі садки, а також у розвиток людського капіталу, інновацій та підприємництва.

14:10 11.11.2021

Місяць цифрової грамотності

Місяць цифрової грамотності

З 1 по 30 листопада 2021 року  триватиме масштабна кампанія "Місяць цифрової грамотрності". Дана ініціатива реалізується в межах проекту Міністерства цифрової трансформації Дія. Цифрова освіта. Проект охоплює національний портал з розвитку цифрової грамотності Дія. Цифрова освіта з понад 65 безоплатними освітніми серіалами та тестами на цифрову грамотність, а також розгалуджену мережу з 6000 партнерських офлайн - хабів цифрової освіти.

09:08 08.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь