A A A K K K
для людей із порушенням зору
Костринська територіальна громада
Костринська сільська рада Ужгородського району Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

1 червня - День захисту дітей.

1 червня - День захисту дітей.

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків. Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.

11:45 01.06.2021

Опитування

Опитування

З метою напрацювання дієвих та ефективних заходів Уряду Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України розпочало опитування бізнесу щодо оновлення Експертної стратегії України на наступні 5 років.

11:28 24.05.2021

Перевірка військового обліку

Перевірка військового обліку

Сьогодні 20 травня ,з метою проведення  перевірки стану військового обліку, прибула комісія з Великоберезнянського РТЦК та СП.

14:37 20.05.2021

Зустріч зі священником

Зустріч зі священником

Вчора 19 травня 2021року нашу громаду відвідав отець Паісій.  На зустрічі він особисто розповів нам, що  Церква навчає, щоб ми прикликали благословення Боже як у важливих справах, так і на всі звичайні життєві справи: на трапезу, щоб споживати її на здоров’я, на чесну працю, на дорогу, щоб вона була благополучною, на дітей, щоб вони зростали у вірі й благочесті, на все майно, щоб воно примножувалось на благо нам і нашим ближнім, і взагалі – на благі починання, щоб вони були благоуспішними. В кінці зустрічі отець Паісій благословив роботу, яка  ведеться на користь громади.

14:31 20.05.2021

Розробка нового туристичного маршруту Люта - Блакитна лагуна

Розробка нового туристичного маршруту Люта - Блакитна лагуна

В наш час туризм став масовим явищем і має не тільки розважальне, а й пізнавальне значення. Саме туризм з його широкими можливостями та багатими туристичними ресурсами створює всі умови для відпочинку і цим реалізує функцію естетичного, культурного та духовного збагачення особистості. Основним ринковим продуктом у туризмі є тури - спеціально розроблені програми в комплексі з системою заходів для їх реалізації, спрямовані на задоволення мети відпочинку.

13:54 17.05.2021

онлайн захід "Expert Talks"

онлайн захід "Expert Talks"

Відповідно до листа Офісу з просування експорту в Україні спільно з PwC в Україні від 06.05.2021 №б/н, доводимо до відома наступну інформацію.

15:07 13.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь