Костринська територіальна громада
Костринська сільська рада Ужгородського району Закарпатської області

Оголошення

Академія готельного господарства

17 листопада 2021 року стартує онлайн курс "Академія готельного господарства". Серед лекторів одні з найкращих фахівців України в сфері HoReCa зокрема: Волошин Олексій, Гончаренко Тетяна, Курак Ольга, Папп Василь.

11:28 16.11.2021

Щодо підвищення пенсій пенсіонерам, котрим виповнилося 75 років

На виконання пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 № 849 «Деякі питання підвищення пенсійних виплат для окремих категорій осіб у 2021 році та в подальшому» Головним управлінням Пенсійного фонду України в Закарпатській області проведено з 1 жовтня 2021 року перерахунок пенсій особам, котрим виповнилося 75 років.

10:15 06.10.2021

Дотація за бджолосім’ї

Для отримання дотації за бджолосім’ї фізичні особи та суб’єкти господарювання, які є власниками бджолосімей, подають за місцезнаходженням пасіки до виконавчого органу відповідної сільської, селищної, міської ради (далі — органи місцевого самоврядування) до 1 жовтня поточного року такі документи:

11:42 17.09.2021

Проведення ремонтних робіт

Інформуємо, що відповідно до інформації ПрАТ "Закарпаттяобленерго" з 30 серпня по 18 вересня 2021 року заплановано виконання ремонтних робіт на обладнанні ПС Мукачево -400, яка належить НЕК "Укренерго".  Під час проведення ремонтних робіт знижується надійність електроживлення Ужгородського району та області в цілому. У цей період можливе значне зниження напруги та спрацювання протиаварійної автоматики на вимкнення споживачів. У випадку аварійної ситуації ПрАТ "Закарпаттяобленерго" вживатимуться невідкладні заходи  для найшвидшого відновлення електропостачання знеструмлених споживачів.

08:45 07.09.2021

Порушення правил пожежної безпеки

Порушення правил пожежної безпеки несе загрозу навколишньому середовищу і становить небезпеку для життя людей і тварин. Статтею 245 Кримінального кодексу України передбачена кримінальна відповідальність за знищення або пошкодження лісових масивів, зелених насаджень навколо населених пунктів, вздовж залізниць, а також стерні, сухих дикоростучих трав, рослинності або її залишків вогнем чи іншим загально-небезпечним способом.

10:57 31.08.2021

Міжнародна акція Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day»

З метою поліпшення екологічної ситуації  України,  розвитку Всеукраїнського волонтерського руху, спільного прагнення до кращого майбутнього в розбудові екологічного сектору, Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It World» за підтримки органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, об’єднань, соціально відповідального бізнесу та медіа проводить щорічну соціально-екологічну акцію з прибирання зелених зон та благоустрою територій.

10:20 20.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь